Volvo Reede Amerongen

Aangenaam ervaren

Welkom bij Volvo Reede. Wij combineren de persoonlijke service van uw lokale dealer met de betrouwbaarheid van het gevestigde Volvo-merk. Zo staan we niet alleen garant voor de beste kwaliteit, maar zorgen we ook voor een prettige beleving voor de lange termijn. Aangenaam ervaren noemen we dat.

Onze geschiedenis

Autobedrijf Reede is opgericht in 1930 en is in hart en nieren een familie bedrijf en dankt zijn naam aan de oprichter H. Reede.

In 1975 heeft zijn schoonzoon H.J. Zumbrink het bedrijf overgenomen welke het op zijn beurt in 1985 heeft overgedragen aan zijn zoon H. Zumbrink, nu 32 jaar later (2017) is het de beurt aan diens zoon Henry Zumbrink.

In het begin werd alles gerepareerd wat aangeboden werd waarbij in de oorlogsjaren zelfs vrachtwagens zijn gebouwd, in 1959 werd het dealer schap van DAF personenwagens verworven en tevens het sub dealer schap van DAF trucks, toen in 1974 VOLVO de DAF fabrieken in Born overnam werden wij daarmee gelijktijdig VOLVO dealer en tevens het moment dat we met vrachtauto’s zijn gestopt om zo volledig de focus te zetten op de VOLVO personen auto,s

Het Reede gevoel

Het aanschaffen of leasen van een auto is een bijzondere ervaring. Bij ons draait dit om het proces van ontdekken, beleven, verheugen en onderhouden. Dit Reede  Gevoel wordt door onze klanten als zeer aangenaam ervaren.

 

Brand
Brand
Brand
Brand

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2022 Estate Events