Elke dag in ‘DE HOFKEUKEN’

Elke dag inspirerende Orientaalse kookdemo’s met ’tips & tricks’ door Chef Dee Hillert van DEE’s Kitchen. Butler Cornelis vertelt je alles “The Gift of Good Manners” . Mooque van Atelier de Campagne vertelt over hoe je ‘anders kan kijken naar kunst’…  Allemaal in ‘De HofKeuken’, gelegen op het Fair-terrein.

Chef Dee Hillert

Het is met trots dat wij voorstellen de onze chefkok van onze Hofkeuken; Dee Hillert!

Dee is eigenaresse en naamgever van Dee’s Kitchen en heeft meer dan 35 jaar ervaring in het bereiden van o.a. heerlijke Thaise gerechten. Dee studeerde in Bangkok 4 jaar aan de ‘Bangkok Academy cooking school’  Thai & oriental Cuisine en mag zich ‘Professional Thai Chef” noemen.

Ook volgde zij recent een ‘Japanese chefs cooking course’ aan ‘The V School’, ’the Leading Boutique Culinary School’ in Thailand. In de HofKeuken deelt zij haar kennis, passie en ervaring om ook jou te laten genieten van de smaken die de oriëntaalse keuken rijk is. En die is zó veelzijdig: heerlijke verse kruiden, geurige aroma’s, een mooie presentatie… al je zintuigen worden geprikkeld!

Elke dag verzorgd Dee Orientaalse cuisine kook demo’s met tips & tricks in de Hofkeuken, gelegen op het Fair-terrein.

Butler Cornelis, “The Gift of Good Manners”

In de HofKeuken gaat Butler Cornelis je alles vertellen over tafeletiquette. Over het butler vak mag je Cornelis alles vragen maar over zijn uitgebreide wereldwijde clientè is butler Cornelis uiteraard uiterst discreet. En of je Cornelis moet aanspreken met meneer, butler, Cornelis of sir dat mag je gerust aan hem vragen…

Cornelis Greveling mag zich met recht ‘Professional Butler’ noemen! Cornelis is een visionair op het gebied van Butlerservice en is meerdere malen verkozen tot butler van het jaar én winnaar van de Prestige Award 2020, Naast zijn werkzaamheden als CEO van ‘The International Butler Training Institute’ en o.a. optredens voor radio en TV is Cornelis ook verbonden aan ‘The Guild of International Domestic staff’ en geeft Cornelis lezingen en trainingen over gastvrijheid aan diverse gerenommeerde Internationale hotels in binnen en buitenland. Cornelis is daarbij nog steeds verbonden aan diverse huishoudens voor het trainen, ondersteunen en adviseren van de butlers en het opzetten en begeleiden van de gehele huishouding.

 

Mooque, Atelier de Campagne

Mooque, afkorting voor Monique, geeft je een inkijkje in háár keuken: haar atelier. Mooque is een veelzijdig kunstenaar en staat bekend om haar portretten van dier en mens, die uitmunten door hun grote uitdrukkingsvermogen en vrijmoedig kleurgebruik. Portretten met een ‘Whooow factor’!

Mooque vindt het heerlijk haar passie en ervaring te delen. Zij doet dat o.a. als schildercoach. In haar eigen atelier of in de Dordogne op een schildervakantie bij Clos de la Comtesse. In de Keuken van de Keizer vertelt zij over haar werkwijze en hoe je  ‘anders kan kijken’ naar …

Mooque:”ik vind het belangrijk dat mijn schilders plezier hebben in het ontdekken van het schilderproces en verrast worden door hun eigen kunnen!”

 

Brand
Brand
Brand
Brand

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2022 Estate Events