Tickets kwijt of een vraag over je bestelde tickets?

• Tickets kwijt of niet ontvangen? Met deze link kun je de tickets opnieuw naar je laten versturen door Paylogic.

Route eigen vervoer

– A12 vanuit Arnhem afslag Maarsbergen/Leersum. Richting Doorn/Leersum, bij rotonde Leersum rechts richting Doorn. Bij verkeerslichten in Doorn links af Langbroekerweg.
– A12 vanuit Utrecht afslag Maarn/Doorn. Richting Doorn. Bij verkeerslichten in Doorn rechtdoor Langbroekerweg.

Navigatie adres routeplanner 

Langbroekerweg 6, Doorn. Volg in het centrum de borden ‘P evenement Huis Doorn’. Let op ! Met het (correcte) adres van Huis Doorn, Langbroekerweg 10, verwijst de routeplanner je naar een achter ingang van Huis Doorn die gesloten is!

Bekijk in Google Maps

Parkeren

Parkeren in de woonwijken wordt door de bewoners niet op prijs gesteld. Parkeer op openbare parkeerplaatsen.

Volg voor parkeren bezoekers de P Borden en de instructies van eventuele verkeersregelaars. Het parkeren wordt begeleidt door scouting ‘Thorheimgroep’ Doorn. Voor het parkeren wordt € 5,- per auto gerekend. De inkomsten van het parkeren komen geheel ten goede aan Scouting Thorheim Doorn.

Tip! Je kan parkeren in Parkeergarage Cultuurhuis, navigatieadres: Kerkplein 1. Volg hiervoor de borden. Deze parkeergarage is op Loopafstand van Huis Doorn. Of parkeer op een legale parkeerplaats in het dorp. Huis Doorn is op ± 7 minuten lopen van het centrum van Doorn.

Honden zijn aangelijnd toegestaan op de KerstFair en in het park

Honden zijn aangelijnd welkom op KerstFair Huis Doorn en het Park van Huis Doorn. In het museum Huis Doorn en het Paviljoen zijn geen honden toegestaan. Voor het Park en de KerstFair geldt een opruimplicht voor de uitwerpselen van de hond. Vergeet dus niet uw ‘doggybags’ mee te nemen!

Openbaar vervoer

NS- station driebergen-Zeist:

• Buslijn 50; uitstappen ‘centrum Doorn’

• Buslijn 56; uitstappen bij ‘Huis Doorn’

Of plan uw reis met het openbaar vervoer met behulp van www.9292ov.nl

Rolstoelgebruikers

De KerstFair is tot onze spijt niet te bestempelen als ‘rolstoel vriendelijk’, al liggen bijna alle stands van de Fair liggen grotendeels aan een rolstoelvriendelijk pad. Echter veel stands van de KerstFair zijn helaas niet toegankelijk door hoge drempels of beperkte ruimte in de stand. Op het landgoed zijn bospaden en zandwegen. De staat van de paden is erg afhankelijk van het weer.

De ervaringen van onze bezoekers met een rolstoel zijn wisselend. Het is dan ook lastig om een goed en eenduidig advies te geven of een bezoek aan de Fair de moeite waard is. Ondanks hetgeen wij hierboven beschrijven zijn er elk jaar toch rolstoelgebruikers die zich een bezoek aan de KerstFair niet laten onthouden omdat ze het gewoon niet willen missen. Begeleiders krijgen uiteraard gratis entree.

 

Ook zin in een uitje waar je blij van wordt? Boek tickets online met korting!

Koop tickets

Brand
Brand
Brand
Brand

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2022 Estate Events