Wauw wat een Facebook actie van Travelin’ Outdoor!

De winnaars van de Torsken boots zijn:

Danielle Figge en Tina Harms

Proficiat!

 

Win jij een paar stoere en stijlvolle Torsken damesboots t.w.v. €199,95 én twee tickets voor de KerstFair om ze op te komen halen in de stand van Travelin’ Outdoor? Doe dan mee met deze fantastische actie! Wat moet je doen? Like onze pagina www.facebook.com/kerstfairhuisdoorn en reageer op dit bericht waarom jij deze boots graag wil winnen. Op 12 december trekken we niet een maar zelfs twéé winnaars* uit alle reacties op het actiebericht op Facebook!

Travelin’ Outdoor werkt zoveel mogelijk met natuurlijke materialen en de nieuwste technieken en doet daarbij geen enkele concessie aan de kwaliteit! Voor zowel mannen als vrouwen is er een brede collectie boots en laarzen voor outdoor activiteiten maar ook charmante ‘city’ laarsjes voor de dames of voor de heren vlotte vrijetijdsschoenen. Meer weten? Kijk op www.travelinoutdoor.com.

Toe aan nieuwe boots? Boek dan nú je tickets online op www.kerstfairhuisdoorn.nl met earlybird korting tot €2,50 p.p! KerstFair Huis Doorn daar wordt je blij van!

* Prijzen/ vouchers zijn niet inwisselbaar tegen geld en zijn geldig van 15 t/m 17 december 2017. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht van de organisatie. Wijzigingen voorbehouden. PS De Torsken boots zijn er in maat 36 tot 42 en in drie kleuren, zwart, cognac en donkerbruin.

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2016 Estate Events