Vorstelijk tafeldekken & Etiquette door Butler Paul

Wie is Butler Paul?

Paul Huizinga mag zich met recht ‘Professional Butler’ noemen. In 2013 slaagde Paul, met Merit, voor deze opleiding aan The International Butler Academy! Naast zijn werkzaamheden als (hoofd)- butler voor o.a Corps Diplomatique, optredens voor TV en evenementen is Paul ook als docent en recruitment director verbonden aan de The International Butler Academy en The International Guild of Professional Butlers. Paul gaat je alles vertellen over tafelschikking en tafeldekken en je mag Paul alles vragen? En of je Paul moet aanspreken met meneer, butler, Paul of sir dat moet je ook maar even aan hem vragen.

31

Programma

Spreekuur

Butler Paul Huizinga beantwoordt alle je vragen over etiquette, tafel dekken en het butler zijn. Kom er gezellig bij aan de keukentafel van Huis Doorn, stel je vragen of luister mee naar wat de butler te vertellen heeft. Op vrijdag en zaterdag om 13.30 uur, 14.30 uur, 15.30 uur, 16.30 uur, 17.30 uur en 19.30 uur. Het spreekuur duurt 20 minuten.

Wat staat er op tafel? 

Butler Paul Huizinga geeft uitleg bij de gedekte tafel in de Gobelinkamer. Op vrijdag en zaterdag om 14.00 uur, 15.00 uur, 17.00 uur, en 19.00 uur.

Sabreer demonstratie met sabel

Komt dat zien: butler Paul Huizinga slaat met zijn sabel een champagnefles open. Op vrijdag en zaterdag om 16.00 en 20.00 uur op het bordes van Huis Doorn. Aan zes gelukkigen serveert hij een glas champagne. Bij de infostand van Huis Doorn kun je een lootje trekken en wie weet reikt de butler met zijn witte handschoenen dat heerlijke glas champagne aan jou uit!

 

doorn-eettafel-kerstmis

 

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2016 Estate Events