‘Hoe heurt ’t eigenlijk’ door Butler Paul in de ‘Keuken van de Keizer’ op het Fair-terrein.

Paul Huizinga mag zich met recht ‘Professional Butler’ noemen. In 2013 sloot Paul met Merit ‘The International Butler Academy’ af! Naast zijn werkzaamheden als (hoofd)- butler voor o.a Corps Diplomatique en o.a.optredens voor TV is Paul ook verbonden aan ‘The International Guild of Professional Butlers’. Paul gaat je alles vertellen over tafeletiquette en demonstreert het sabreren van een fles champagne met een sabel. Over zijn clientèle is butler Paul uiterst discreet maar verder mag je hem alles vragen! En of je Paul moet aanspreken met meneer, butler, Paul of sir dat moet je ook maar even aan hem vragen.

Programma in de ‘Keuken van de Keizer’

Spreekuur

Butler Paul Huizinga beantwoordt al je vragen over etiquette, tafel dekken en het butler zijn.

Wat staat er op tafel? 

Butler Paul geeft uitleg bij de gedekte tafel

Sabreer demonstratie met sabel

Butler Paul slaat met zijn sabel een champagnefles open.

 

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2016 Estate Events