‘DE KEUKEN VAN DE KEIZER’

Elke dag inspirerende kookdemonstratie’s met leuke ‘tips & tricks’ voor de feestdagen door onze kooktoppers: Bjørn, Tamar en Anne. Butler Paul vertelt je alles over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ en laat zien hoe je een fles Champagne opent met een sabel, het zgn sabreren. Allemaal in ‘De Keuken van de Keizer’, gelegen op het Fair-terrein.

Butler Paul

Paul Huizinga mag zich met recht ‘Professional Butler’ noemen. In 2013 sloot Paul met Merit ‘The International Butler Academy’ af! Naast zijn werkzaamheden als (hoofd)- butler voor o.a Corps Diplomatique en o.a.optredens voor TV  is Paul ook verbonden aan de The International Butler Academy en The International Guild of Professional Butlers. ButlerPaul gaat je alles vertellen over tafeletiquette en demonstreert het sabreren van een fles champagne met een sabel… En of je Paul moet aanspreken met meneer, butler, Paul of sir dat moet je ook maar even aan hem vragen.

Private Chef Bjørn

In De Keuken van de Keizer geeft Chef Bjørn dit jaar de workshop ‘Meet the Chef’. Private Chef Bjørn: “Heb je een vraag over eten in de breedste zin van het woord? Kom dan naar 1 van mijn workshops dan beantwoord ik deze graag. Daarnaast laat ik zien welke producten onmisbaar zijn in een goede keuken en met welke producten Chefs werken. En ik laat je zien hoe je plantaardig eten op een makkelijke  manier een onderdeel kan laten zijn van een gezond eetpatroon.Eten is een feestje. Eten is verbinden, beleven en ontdekken. Tot in De Keuken van de Keizer! 

Private Chef Bjørn staat voor echte smaken en de hoogste kwaliteit. Eten en alles daarom heen is zijn passie. Bjørn werkt uitsluitend met verse, pure en huisgemaakte producten uit het seizoen en waar mogelijk lokaal en biologisch. Zijn gasten verrassen en verwennen met eten vindt Bjørn het mooiste wat er is

Grand Pasteur

Anne Grootherder chocolatier en patissier ‘ontwerpt’ bonbons en maakt ze vervolgens met de meest moderne technieken. Dat geldt overigens niet voor sommige ingrediënten want die worden gewoon ‘ouderwets’ gekweekt in eigen kruidentuin. Genoeg over techniek want het gaat uiteindelijk om de smaak van deze prachtige ambachtelijke bonbons! En die is echt verrukkelijk, alsof er een engeltje over je tong danst!

Cuisultant Tamar Kersemaekers

Tamar heeft een grote liefde en passie voor gastvrijheid, gastronomie en gezelligheid en wil dat graag delen met zoveel mogelijk mensen, gasten, bezoekers, collega’s en vakgenoten. Tamar: “Geïnspireerd door mijn favoriete keukengereedschappen: het mes, de garde en de sommelier ben ik de ‘Cuisultant’. Altijd scherp(mes), kloppend(garde) en verdraaid (sommelier) goed!

 

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2021 Estate Events