Onze gezellige kerstmarkt nabij Utrecht

De KerstFair bij Huis Doorn is een gezellige kerstmarkt op een half uurtje rijden van Utrecht. Deze lokale kerstmarkt is het ideale uitstapje voor jou en je familie. Op een koude winterdag is er dan ook niets leukers dan een tijd rondwandelen tussen de verschillende kraampjes van onze KerstFair op de prachtige locatie van Huis Doorn. Laat je inspireren door de verhalen van onze verschillende standhouders op deze leuke en sfeervolle kerstmarkt.

Unieke locatie
Ruim 100 standhouders
Handgemaakte items
kerstkraam

Op onze kerstmarkt is er voor elk wat wils

Op deze leuke kerstmarkt vind je verschillende smaakmakers en standhouders die elke dag het beste van zichzelf geven om jou meer te leren over hun passie. Laat je inspireren door de mooie verhalen achter hun producten. Op onze lokale, gezellige kerstmarkt vind je alles, van kledij en sieraden tot handgemaakte gadgets en lekker eten. Kortom, hier is voor elk wat wils. Kom gezellig kerstshoppen met je vrienden of familie en geniet nadien van een heerlijk hapje of drankje op deze gezellige kerstmarkt.

Wil je een kaartje voor onze gezellige Kerst Fair?

De activiteiten op deze sfeervolle kerstmarkt

Naast de smaakmakers en standhouders vind je op deze lokale, gezellige kerstmarkt ook enkele sfeermakers. Er staan ook dit jaar verschillende activiteiten op de planning die jou en jouw gezelschap helemaal in de kerstsfeer zullen brengen.

  • Laat je bedienen door onze butler, Cornelis op deze gezellige kerstmarkt.
  • Sabreer samen met onze butler, Paul, een fles champagne. Leer bij hem alles over tafeletiquette.
  • Sluit je aan bij een sessie ‘live cooking’ van Dee’s Kitchen.
  • Luister naar de inspirerende verhalen van kunstenaar Mooque van Atelier de Campagne in de ‘Hofkeuken’.
  • Geniet van live gezongen Christmas Carols met een glaasje chocolademelk of glühwein in de hand.
  • Ga op de foto met de Friezen en hun amazones van ‘De Dunsjede Hynders’.
  • Bezoek het Rijksmuseum van Huis Doorn.

Al deze activiteiten zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring op onze sfeervolle kerstmarkt. Bekijk zeker de bezoekersinformatie voor alle praktische hulp die jij je kunt wensen.

kerstkraam

Kom langs op deze sfeervolle kerstmarkt

Deze kerstbeurs is de ideale plek om de mooiste tijd van het jaar door te brengen met de mensen die je liefhebt. Kom in de lanen van Huis Doorn genieten van de kerstsfeer met heel veel lichtjes en gezelligheid. Heb je nog geen plannen gemaakt voor tijdens de kerstperiode en ben je op zoek naar een leuke, lokale kerstmarkt? Koop dan nu jouw kaartje voor de KerstFair. Wij hebben nog een tip: onze markt is ook de ideale bestemming voor een vriendinnenuitje deze kerst.

Ook zin in een uitje waar je blij van wordt? Boek tickets online met korting!

Koop tickets

Brand
Brand
Brand
Brand

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2022 Estate Events