Estate Events, toonaangevend in lifestyle publieksevenementen

Liefde en passie voor het vak

Wim van Eendenburg, eigenaar van Estate Events,  begon in 1996 als beursorganisator voor de bekende ‘Home and Garden Fair’ op Landgoed Beeckestijn en de ‘Country Living Fair’ op Kasteel Vorden. Vanaf 2001 zijn beide events onder de vlag van Estate Events succesvol voortgezet. Inmiddels bestaan beide events niet meer. Daarvoor in de plaats zijn nieuwe en hedendaagse ‘high end’ events gekomen. Zoals ZomerFairSoestdijk (laatste editie in 2017) op Paleis Soestdijk, Spirit of Winter op Paleis Het Loo en Kerstfair op Huis Doorn. Allemaal succesvolle events op schitterende locaties met Paleizen en Landgoederen als achtergrond decor.

Wim: “Elke keer is het weer een uitdaging om een succesvol event neer te zetten en dat doe ik na ruim 20 jaar nog steeds met dezelfde liefde en passie als toen ik begon. Geen grotere voldoening dan blije standhouders en bezoekers!”

Organisatie

De productie en organisatie van de events  wordt ondersteund door een groot en hecht team van medewerkers. Van kassadames, hostesses, verkeersregelaars, technici tot op- en afbouw personeel. Daarbij is er een nauwe samenwerking met Claudia Beaumont en haar bedrijf Claudia Beaumont Organisatie & Advies. Na 17 jaar onder andere succesvol Country Fair Doorn, later Puur Doorn, georganiseerd te hebben, besloot Claudia na een korte ‘sabbatical’ de draad weer op te pakken. Inmiddels al weer voor het zevende jaar is Claudia de steun en toeverlaat op het gebied van standhouder werving en selectie, multimedia campagnes, communicatie en alles wat er komt kijken voor de ‘look and feel’ van de events.

Estate Events staat voor tot in de kleinste detail goed georganiseerde succesvolle events met de welbekende attente service gerichtheid naar haar standhouders en bezoekers!

 

Ook zin in een uitje waar je blij van wordt? Boek tickets online met korting!

Koop tickets

Brand
Brand
Brand
Brand

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2022 Estate Events