HO- HO- HO IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR!

Word
standhouder!
>

 

Kom heerlijk Kerstshoppen en inspiratie opdoen in ‘the most wonderful time of the year’ met héél veel lichtjes en warme gezelligheid! In de lanen van Huis Doorn tonen ruim 90 smaakmakers, sfeermakers & vakmensen het beste van wat ze in huis hebben. En na het ’shop till you drop’ is er natuurlijk warme glühwein of chocolademelk met slagroom of een vers gemaakte lunchsnack

Wil je Museum Huis Doorn bezoeken? Vraag dan bij de kassa een kaart met tijdslot voor een rondleiding . De eerste rondleiding start om 12.15 uur en de laatste om 15.45 uur. Een rondleiding duurt 45 minuten. Vrijdagavond en zaterdagavond tijdens ‘KerstFair By Night’ zijn Museum Huis Doorn en het Paviljoen gesloten!

HO- HO- HO, TIPS VAN DE KERSTMAN

LAAT JE BEDIENEN DOOR ONZE BUTLER CORNELIS

SABREER EEN FLES CHAMPAGNE MET BUTLER PAUL

 ECHT EVEN DOEN OP KERSTFAIR HUIS DOORN

Schuif aan bij een ‘live cooking’ sessie van Dee’s Kitchen of luister naar de inspirerende verhalen van kunstenaar Mooque van Atelier de Campagne in de ‘HofKeuken’. Geniet met een glaasje Glühwein in de hand van live gezongen Christmas Carols of maak een selfie met de mooie zwarte Friezen en hun amazones van ‘De Dunsjede Hynders’. Ga zeker even ‘gluren bij de buren’ en verbaas je over het rijke leven van Wilhelm op Huis Doorn. Maak een praatje met Butler Paul die je alles vertelt over sabreren en ‘tafel etiquette’ zodat je thuis ook vorstelijk kan dineren.

LEKKER FLANEREN LANGS ONZE SMAAKMAKERS, SFEERMAKERS & VAKMENSEN

Met trots presenteert de KerstFair haar smaakmakers, sfeermakers & vakmensen die je het beste tonen van wat ze in huis hebben. Neem even de tijd om te luisteren naar hun verhalen achter hun product, vakmanschap of passie en laat je inspireren.

Bekijk de deelnemerslijst

Standhouders op Facebook 

We proudly present Dee’s Kitchen!

Elke dag verzorgd Dee Orientaalse cuisine kook demo’s met tips & tricks in de Hofkeuken, gelegen op het Fair-terrein.

 

Ohhh wat zijn ze mooi!

De Friezen van ‘De Dunsjede Hynders’ en de Kerst Amazones natuurlijk ook! Ze gaan graag met je op de foto!

Foto spiritofwinter

KerstFair ‘By Night’, heerlijk shoppen in de schemering!

Lees meer

“I’m dreaming of a white christmas. Just like the ones I used to know. Where the treetops glisten and the children listen to hear sleigh bells in the snow…”

Irving Berlin 1942

Ook zin in een uitje waar je blij van wordt? Boek tickets online met korting!

Koop tickets

Brand
Brand
Brand
Brand

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2022 Estate Events