Bezoekersinformatie

Data KerstFair 2018

Donderdag 13 tot en met zondag 16 december 2018. Met je ticket kun je gratis het museum Huis Doorn, het Paviljoen en het park bezoeken. Note; op vrijdag na 18.00 uur de ‘bel-etage’ van Huis Doorn en het Paviljoen te bezoeken!

Let op! Nieuwe openingstijden!

Openingstijden

Vrijdag van
Zaterdag van
Zondag van

12.00 tot 21.00 uur
12.00 tot 21.00 uur
12.00 tot 18.00 uur

Kerstfair Huis Doorn

Vrijdag 15 t/m zondag 17 december 2017

Volwassenen

  • Aan de kassa € 15,00 (op vertoon van je Museumkaart* krijg je aan de kassa € 5,00 korting)
  • Online € 12,50 (inclusief € 2,50 earlybird korting. Geen boekings- of servicekosten en transactie/ betaal kosten vanaf € 0,59)


Kinderen 7 t/m 18 jaar

  • Aan de kassa € 7,50 op vertoon van je Museumkaart* voor kinderen krijg je aan de kassa € 1,00 korting)
  • Online € 7,50 (Geen boekings- of servicekosten en transactie/ betaal kosten vanaf € 0,59)


*Let op! korting Museumkaart geldt alleen aan de kassa van Huis Doorn en niet online. Op vrijdag zijn tussen 18.00 uur en 20.00 de ‘bel-etage’  van museum Huis Doorn en het Paviljoen geopend.

Koop online tickets

Heb je een vraag over de bestelde tickets? De customerservice van Paylogic staat je graag te woord. Zij zijn bereikbaar op het nummer 0900-7295-6442.

Route eigen vervoer

– A12 vanuit Arnhem afslag Maarsbergen/Leersum. Richting Doorn/Leersum, bij rotonde Leersum rechts richting Doorn. Bij verkeerslichten in Doorn links af Langbroekerweg.
– A12 vanuit Utrecht afslag Maarn/Doorn. Richting Doorn. Bij verkeerslichten in Doorn rechtdoor Langbroekerweg.

Parkeren

Als bezoeker kun je parkeren op de ‘Keizerswei’*. Deze weide is gelegen tegen over de ingang/ poortgebouw van Huis Doorn. Volg hiervoor de P Borden en de instructies van eventuele verkeersregelaars. Ook kun je parkeren op de verharde parkeerplaats gelegen bij de ingang van Huis Doorn. Het parkeren wordt begeleidt door scouting ‘Thorheimgroep’ Doorn. Voor het parkeren wordt € 2,– per auto gerekend.De inkomsten van het parkeren komen geheel ten goede aan de Stichting tot beheer Huis Doorn.

Ook kan je kan parkeren in Parkeergarage Cultuurhuis, navigatieadres: Kerkplein 1. Volg hiervoor de borden. Deze parkeergarage is op Loopafstand van Huis Doorn.

*Door de weersomstandigheden kan het zijn dat de parkeerplaats ‘Keizerswei’ niet geheel bruikbaar is en dus eerder vol. Zie je een goede legale parkeerplaats in het dorp ga daar dan staan. Huis Doorn is op ± 7 minuten lopen van het centrum van Doorn.

Navigatie adres routeplanner: Langbroekerweg, Doorn.

Volg in het centrum de borden ‘Museum Huis Doorn’. Let op ! Met het (correcte) adres van Huis Doorn, Langbroekerweg 10, verwijst de routeplanner je naar een achter ingang van Huis Doorn die gesloten is!

Bekijk in Google Maps

Honden zijn aangelijnd toegestaan op de KerstFair en in het park

Honden zijn aangelijnd welkom op KerstFair Huis Doorn en het Park van Huis Doorn. In het museum Huis Doorn en het Paviljoen zijn geen honden toegestaan. Voor het Park en de KerstFair geldt een opruimplicht voor de uitwerpselen van de hond. Vergeet dus niet uw ‘doggybags’ mee te nemen!

Openbaar vervoer

NS- station driebergen-Zeist:

• Buslijn 50; uitstappen ‘centrum Doorn’

• Buslijn 56; uitstappen bij ‘Huis Doorn’

Of plan uw reis met het openbaar vervoer met behulp van www.9292ov.nl

Rolstoelgebruikers

Museum Huis Doorn is helaas niet rolstoel toegankelijk. Het Paviljoen is wél rolstoel toegankelijk. Daar is ook een invalidentoilet aanwezig.   Op Het landgoed en de KerstFair zijn alle paden en wegen rolstoelvriendelijk. Echter niet alle stands zijn toegankelijk door hoge drempels.

Bekijk meer reacties op onze Facebook pagina

Ook zin in een vorstelijk uitje? Boek je earlybird tickets online en ontvang tot € 2,50 korting p.p!

Koop tickets

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

©2016 Estate Events